Arken Zoo öppnar sin tionde veterinärklinik

Arken Zoo öppnar sin tionde veterinärklinik Arken Zoo Veterinärklinik Arninge är det senaste tillskottet i kejdan. Foto: Adobe Stock

I dag slår portarna upp till en ny veterinärklinik i Arninge, Arken Zoo etablerar sig intill en av sina butiker. Det är en fullt utrustad klinik som hjälper till med allt från vaccinationer till mer avancerade operationer och röntgen.

– Vi ser fram emot att tillsammans med ett rutinerat gäng kunna öppna ytterligare en klinik i lättillgängliga och moderna lokaler. Det är ett professionellt team som med trygg hand kommer finnas till hands för klinikens patienter, säger Lenita Svedberg, service manager på Arken Zoo.

Tionde kliniken för kedjan

Kliniken är fullt utrustad och har möjlighet att utföra allt från vaccinationer och undersökningar till mer avancerade operationer och röntgen. På plats finns även ett laboratorium, en modern operationsavdelning med all nödvändig utrustning och en tandavdelning där de kommer utföra  gratis tandkoll.

Nu finns Arken Zoo med veterinärkliniker i Västerås, Örebro, Eskilstuna, Halmstad, Nyköping, Bålsta, Malmö, Borlänge och Falun, och numera även i Arninge

– Vi är så glada att kunna utöka vår service i området till både gamla och nya kunder, säger Lenita Svedberg.