200 gäster firade nyöppnade Awake djursjukhus Helsingborg

200 gäster firade nyöppnade Awake djursjukhus Helsingborg Över 200 gäster var med och firade in nya Awake djursjukhus Helsingborg. Foto: Awake

Den 10 juli var det dags för invigningen av Awake i Helsingborg. Över 200 gäster var på plats för att skåla in det nya djursjukhuset. Det är Anna Frennesson, leg. veterinär med specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar, och Dr. Michael Brückner, leg. veterinär, Dipl. ECVS, MRCVS, EBVS, som driver djursjukhuset tillsammans med med ett fyrtiotal kollegor.

– Det blev en väldigt lyckad kväll med över 200 gäster som invigde lokalen tillsammans med teamet. Vi är väldigt glada och tacksamma över all den positiva och fina respons vi fick under invigningen och har fått fortsatt, säger Anna.

Så nu det dygnetruntöppna djursjukhuset öppet och tar emot patienter. Fokus är akutverksamhet samt vård- och intensivvårdsavdelning. Man är även i startgroparna för en specialistmottagning inom mjukdelskirurgi, ortopedi, neurologi och oftalmologi och målet är att utöka med ytterligare specialistområden, bland annat internmedicin.

Nytt djursjukhus under Awakes flagg invigdes med pompa och ståt. Foto: Awake

Läs mer om satsningen här: